Dee's Ton la grătar cu verdeață

Dee's Ton la grătar cu verdeață
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate și pescatarian ? Tonul la grătar cu verdeață Dee ar putea fi o rețetă super de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 317 de calorii . Această rețetă servește 4 și costă 5,48 USD per porție. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână porumb, spanac baby, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 89% , ceea ce este grozav. Tunan la grătar pe verdeață de mesclun cu vinaigretă de agave balsamică , salată de ton și portocale la grătar cu lămâie confiată și verdețuri mixte pentru bebeluși cu aioli chili și tuile de ierburi și tonul de zmeură-chili pe verdeață sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
2
Unge tonul cu ulei de măsline; se presara cu sare si piper. Prăjiți, acoperit, la foc mare sau coaceți la 3-4 inchi de foc timp de 2-3 minute pe fiecare parte pentru rar; gătiți mai mult dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Căprioară Gătită în CuburiCarne De Căprioară Gătită în Cuburi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se lasa sa stea 5 minute.
4
Între timp, într-un castron mare, combinați spanacul, roșiile, edamame și porumbul. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru vinaigretă; se stropesc peste salată și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
TomateTomate
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
SpanacSpanac
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Împărțiți salata în patru farfurii; feliați tonul și aranjați peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Pinot Noir, Merlot și vinul rosé sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vin alb, peștele „mai cu carne” precum tonul poate merge absolut cu vin roșu. Un Rosé se va combina frumos, mai ales dacă tonul tău este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista