Decupaje de biscuiti cu zahar

Decupaje de biscuiti cu zahar
Sugar Cookie Cutouts durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 48 de porții cu 104 calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsimi fiecare. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, colorant alimentar și zahăr colorat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare sunt Sugar Cookie Cutouts, Sugar Cookie Cutouts și Sugar Cookie Cutouts.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(Keebler)(Keebler)
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 3 ore sau până când sunt ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
4
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul la 1/8 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Tăiați cu făină 2-1/2-in. forme de biscuiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
6
Puneți 1 inch una de alta pe foi de copt neunsate.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți la 325° timp de 6-8 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
9
Într-un alt castron mare, cremă unt, zahăr, vanilie și suficientă smântână pentru a obține consistența de întindere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Adăugați colorant alimentar dacă doriți. Fursecurile de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
11
Stropiți cu zahăr colorat dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Biscuiți cu zahăr în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista