Decupaje Clasice Pentru Prăjituri Cu Zahăr De Crăciun
Decupajele clasice de prăjituri cu zahăr de Crăciun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă servește 60. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, zahăr pudră, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Decupaje Pentru Prăjituri Cu Zahăr De Crăciun, Decupaje Pentru Biscuiți Cu Zahăr, și Decupaje Pentru Biscuiți Cu Zahăr.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni de zahăr pudră, untul, 1 linguriță de vanilie, extract de migdale și ou până se omogenizează bine. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și crema de tartru. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore.
Încălziți cuptorul la 191°.împărțiți aluatul în jumătate. Pe suprafața acoperită cu pânză ușor făinată, rulați fiecare jumătate de aluat cu grosimea de 3/16 inch.
Tăiați în forme asortate cu tăietori de prăjituri sau tăiați în jurul modelelor trasate din ilustrațiile cărții de povești. Dacă cookie-urile trebuie agățate ca decorațiuni, faceți o gaură în fiecare 1/4 inch de sus cu capătul paiului de plastic.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 7 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți toate ingredientele de glazură până se omogenizează și se întind. Nuanțați cu culoarea alimentelor, dacă doriți. Înghețați și decorați fursecurile după dorință cu glazură și zaharuri colorate.