Decembrie Fructat

Decembrie Fructat
Decembrie fructe ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 332 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați păstăi de cardamom, concentrat de cocktail cu suc de afine, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 34%. Încercați Decembrie Furtunoasă, Candy Cane Fudge-decembrie SRC, și Decembrie Keto Essentials Pachet Cadou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca.
3
Se strecoară amestecul de suc într-un ulcior; aruncați condimentele întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
4
Adăugați concentrat de suc de afine și apă, amestecând bine. Se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De AfineConcentrat De Suc De Afine
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Notă: pentru Sangria, amestecați părți egale de fructe din decembrie cu vinul roșu uscat preferat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu SecVin Roșu Sec
SangriaSangria
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista