Decadent Dublu-Ciocolata Bundt Tort

Decadent Dublu-Ciocolata Bundt Tort
Decadent dublu-ciocolata Bundt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 351 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ouă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Decadent dublu-ciocolată Bundt tort (din martie 2008 Problema, Tort Decadent Cu Ciocolată Bundt, și Tort Decadent Cu Ciocolată Bundt.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti glazura, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Pentru a pregăti tortul, stropiți uleiul într-o tigaie Bundt de 12 căni; acoperiți bine tigaia cu o perie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
4
Se presară cu 2 linguri de făină, scuturând excesul. Înveliți tigaia pregătită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați 1 1/2 căni de zahăr granulat și 6 linguri de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați ouă și albușuri, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
OuăOuă
7
Lingurați ușor 3 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
8
Combinați 3 căni de făină și următoarele 4 ingrediente (prin sare), amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare. Bate 2 minute. Îndoiți în jetoane. Puneți aluatul în tigaia pregătită. Rotiți aluatul folosind un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
10
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se toarnă imediat glazura peste tort. Tort rece în tigaie pe un suport de sârmă 30 de minute. Inversați tortul pe o farfurie de servire; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Se presară cu 2 linguri de zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista