Decadent dublu-ciocolata Bundt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 351 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ouă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Decadent dublu-ciocolată Bundt tort (din martie 2008 Problema, Tort Decadent Cu Ciocolată Bundt, și Tort Decadent Cu Ciocolată Bundt.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti glazura, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pentru a pregăti tortul, stropiți uleiul într-o tigaie Bundt de 12 căni; acoperiți bine tigaia cu o perie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
4
Se presară cu 2 linguri de făină, scuturând excesul. Înveliți tigaia pregătită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați 1 1/2 căni de zahăr granulat și 6 linguri de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați ouă și albușuri, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Vanilie
Ouă
7
Lingurați ușor 3 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
8
Combinați 3 căni de făină și următoarele 4 ingrediente (prin sare), amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare. Bate 2 minute. Îndoiți în jetoane. Puneți aluatul în tigaia pregătită. Rotiți aluatul folosind un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
10
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se toarnă imediat glazura peste tort. Tort rece în tigaie pe un suport de sârmă 30 de minute. Inversați tortul pe o farfurie de servire; se răcește complet.