De Lamaie Crema De Zahar Ars

De Lamaie Crema De Zahar Ars
Lemon Cr cca. m Br ca. M. M. M. M. M. M. ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 540 calorii, 7g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frișcă, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, De Lamaie Crema De Zahar Ars, și De Lamaie Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. În castron mic, bateți ușor gălbenușurile de ou cu sârmă. Într-un castron mare, amestecați frisca, 1/3 cană zahăr, vanilia și coaja de lămâie până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați gălbenușurile de ou în amestecul de smântână; bateți cu sârmă până se colorează uniform și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
În tigaie de 13x9 inci, așezați patru ramekine ceramice de 6 uncii.*
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
4
Se toarnă amestecul de cremă uniform în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Puneți cu grijă tigaia cu ramekins în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Turnați suficientă apă clocotită în tigaie, având grijă să nu stropiți apă în ramekins, până când apa acoperă două treimi din înălțimea ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
7
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când partea superioară este maro auriu deschis și părțile laterale sunt setate (centrele vor fi jiggly).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați cu grijă ramekins pe grătar, apucând vârfurile ramekins cu suport pentru oală. Se răcește nu mai mult de 1 oră sau până la temperatura camerei. Acoperiți bine cu folie de plastic; refrigerați până la răcire, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Descoperiți ramekins; ștergeți ușor orice condens pe creme cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Presărați 2 lingurițe de zahăr peste fiecare cremă. Ținând lanterna de bucătărie la 3 până la 4 inci de cremă, caramelizați zahărul pe fiecare cremă încălzind cu torța aproximativ 2 minute, mișcând flacăra continuu peste zahăr în mișcare circulară, până când zahărul este topit și maro auriu deschis. (Pentru a carameliza zahărul în broiler, vezi sfat de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
11
Așezați 2 linguri de zmeură peste fiecare cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
CremăCremă
12
Se servește imediat sau se dă la frigider cu până la 8 ore înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista