De Lamaie Crema De Zahar Ars
Lemon Cr cca. m Br ca. M. M. M. M. M. M. ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 540 calorii, 7g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frișcă, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, De Lamaie Crema De Zahar Ars, și De Lamaie Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. În castron mic, bateți ușor gălbenușurile de ou cu sârmă. Într-un castron mare, amestecați frisca, 1/3 cană zahăr, vanilia și coaja de lămâie până se amestecă bine.
Adăugați gălbenușurile de ou în amestecul de smântână; bateți cu sârmă până se colorează uniform și se amestecă bine.
În tigaie de 13x9 inci, așezați patru ramekine ceramice de 6 uncii.*
Se toarnă amestecul de cremă uniform în ramekins.
Puneți cu grijă tigaia cu ramekins în cuptor.
Turnați suficientă apă clocotită în tigaie, având grijă să nu stropiți apă în ramekins, până când apa acoperă două treimi din înălțimea ramekins.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când partea superioară este maro auriu deschis și părțile laterale sunt setate (centrele vor fi jiggly).
Transferați cu grijă ramekins pe grătar, apucând vârfurile ramekins cu suport pentru oală. Se răcește nu mai mult de 1 oră sau până la temperatura camerei. Acoperiți bine cu folie de plastic; refrigerați până la răcire, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 2 zile.
Descoperiți ramekins; ștergeți ușor orice condens pe creme cu un prosop de hârtie.
Presărați 2 lingurițe de zahăr peste fiecare cremă. Ținând lanterna de bucătărie la 3 până la 4 inci de cremă, caramelizați zahărul pe fiecare cremă încălzind cu torța aproximativ 2 minute, mișcând flacăra continuu peste zahăr în mișcare circulară, până când zahărul este topit și maro auriu deschis. (Pentru a carameliza zahărul în broiler, vezi sfat de bucătărie).
Așezați 2 linguri de zmeură peste fiecare cremă.
Se servește imediat sau se dă la frigider cu până la 8 ore înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. RELAX Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.