De la Supa de grădină

From the Garden Soup este un aperitiv fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian . Această rețetă face 4 porții cu 41 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de sos de soia, zahăr, bulion de pui și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Pâine prăjită cu avocado cu ceapă dulce caramelizată, roșii struguri, arpagic proaspăt de grădină și flori de arpagic , lasagna de grădină la tigaie ușoară și ardei roșu copt de grădină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un 2-qt. bol pentru cuptorul cu microunde, combinați spuma, sosul de soia, zahărul, cimbru, busuioc și praf de ceapă. Într-un castron mic, combinați apa și amidonul de porumb; se amestecă până la omogenizare.
Adăugați în bulion. Se acopera si se da la microunde la foc mare timp de 5 minute sau pana cand bulionul ajunge la fierbere.
Adăugați broccoli și morcovul; se acopera si se pune la microunde la foc mare timp de 3 minute. Se amestecă salata verde; se acopera si se lasa sa stea 5 minute.