David ' s Chicken-friptură prăjită cu sos de ochi roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura prăjită de pui a lui David cu sos Redeye. Această rețetă face 4 porții cu 826 calorii, 39G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma bicarbonatul de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie Cu Zmeură ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Friptură prăjită cu pui cu sos de curry Redeye, Cotlete de curcan prăjite cu pui cu sos de ochi roșii, și Friptură de pui prăjită cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fripturile între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind partea plată a unui ciocan de carne. Ușor Lira friptură, folosind partea texturate de ciocan de carne. Înfășurați bine cu folie de plastic și răciți 1 oră.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron.
Bateți împreună ouăle și următoarele 2 ingrediente într-un castron separat.
Presărați ambele părți ale fripturilor cu sare și piper negru.
Înmuiați fripturile în amestec de ouă și dragați în amestec de făină, scuturând excesul. Repetați procedura de încă două ori.
Prăjiți fripturile, câte 1, în ulei fierbinte într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Se scurge pe o grătar într-o tigaie cu jeleu.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc