Daube a la Provencale

Daube a la Provencale
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Daube a la Provencale. Pentru 5,39 USD per porție, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61 g de proteine, 54 g de grăsimi și un total de 1101 de calorii. Această rețetă servește 4. Vă este adusă de Foodnetwork. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, unt, tulpini de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Classic Provençale Daube, Coq en Daube și Beef Daube.

Instrucțiuni

1
Marinați carnea de vită în vinul roșu, oțet, morcovi și 1/2 din ceapă timp de 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Taiat Cubulete Mici, Plus Mai Mult Pentru UnsUnt, Taiat Cubulete Mici, Plus Mai Mult Pentru Uns
1/2 Cană Brânză Elvețiană Sau Gruyere Mărunțită1/2 Cană Brânză Elvețiană Sau Gruyere Mărunțită
Brânză Elvețiană Sau Gruyere MărunțităBrânză Elvețiană Sau Gruyere Mărunțită
Sos Din Daube A La ProvencaleSos Din Daube A La Provencale
1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Din Daube A La ProvencaleSos Din Daube A La Provencale
3
Scoateți carnea de vită din marinată (rezervând marinada) și uscați ușor cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez greu la foc mediu și gătiți lardonele de bacon până devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Scoateți baconul și lăsați-l deoparte, rezervând grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
6
Adăugați 1 lingură de ulei rămasă în grăsimea de bacon din cuptorul olandez și rumeniți carnea de vită pe toate părțile. Odată ce carnea de vită s-a rumenit, adăugați marinata rezervată, slănină, ceapa rămasă, rozmarin, cimbru, usturoi și foi de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
7
Adăugați 2 căni de apă și stropiți cu sare și piper. Aduceți la fiert, apoi acoperiți strâns și gătiți la cuptor timp de 3 până la 4 ore. Verificați daube la fiecare oră și adăugați puțină apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți ierburile și serviți daube (asigurați-vă că rezervați sosul) cu Macaronada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas gratinat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
11
Scurgeți și amestecați cu sosul de brânză și unge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Se pun pastele în vasul gratinat, iar deasupra se pun pesmet, se presară cu sare și piper și se unsează cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
13
Se coace 15 minute si se serveste alaturi de daube.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista