Data Placinta Cu Smantana
Data placinta cu smantana necesita aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.31 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 1287 calorii, 19g de proteine, și 74G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de scorțișoară măcinată, smântână, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Căpșuni și plăcintă cu cremă, Piersici și cremă de plăcintă baruri, și Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați smântâna, 3/4 cană de zahăr, amidon de porumb, gălbenușuri și scorțișoară într-o cratiță grea; gatiti pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă curmalele, apoi se scoate de pe foc și se lasă să stea 15 minute sau până când curmalele se înmoaie.
Adăugați vanilie și nuci în amestec; se toarnă în coajă de plăcintă.
Pentru a face bezea: într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru până se spumează. Adăugați treptat zahărul rămas, continuând să bateți până când albii formează vârfuri rigide.
Întindeți bezea peste plăcintă, acoperind complet.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute sau până când bezea se rumeneste ușor.