dash și bella
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați dash și bellan. Această rețetă servește 213 și costă 8,64 USD pe porție. O porție conține 1156 calorii, 47G de proteine, și 48G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Un amestec de foarte de soțul meu să spun. dar era încă muzică pentru urechile mele, rahatul ăsta este da bomb, poți înmuia vârful conului în ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gulaș într-o liniuță, Doamna Dash Pene De Cartofi Coapte, și Pui ușor prăjit cu doamna Dash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.topiți untul. Odată ce s-a topit, continuați să-l gătiți până când miroase a nucă și solidele din lapte au devenit maro deschis. Scoateți focul și răciți-l.Bash graham crackers într-o pungă zip loc până când sunt aproape o pulbere fină (câteva bucăți mai mari sunt ok). Într-un vas rezistent la cuptor, amestecați untul brun și biscuiții graham pulverizați.
Se întinde într-un strat subțire și se prăjește aproximativ 10 minute până când este cu o nuanță mai închisă. Fii cu ochii pe el tot timpul. Mișto.Bateți într-un mixer în picioare (sau manual) untul de arahide și vanilia până se înmoaie. Pune deoparte.
Bateți împreună jumătate și jumătate, gălbenușuri, zaharuri și sare. Pune deoparte.Pregătiți o baie de apă cu gheață.
Așezați o strecurătoare fină peste un castron de dimensiuni medii. Scufundați fundul vasului într-un vas mai mare umplut cu gheață și apă. Pune deoparte.
Încălziți smântâna grea într-o cratiță de dimensiuni medii. Opriți focul când începe să fiarbă. Scoateți focul și bateți încet în amestec jumătate și jumătate/ou.
Se toarnă înapoi în oală și se gătește la foc mic. Se amestecă cu o lingură de lemn până se îngroașă ușor. Se face când trageți degetul pe spatele lingurii de lemn și lasă o urmă.
Se toarnă amestecul prin strecurătoare în vasul care se află peste baia de gheață.
Bateți amestecul de unt de arahide/vanilie înmuiat. Lăsați vasul în baia de gheață până când crema este rece. Se amestecă la fiecare 10 minute sau cam asa ceva.
Așezați folie saran pe suprafața superioară a cremei pentru a preveni formarea unei piele. Puneți la frigider crema timp de câteva ore. Putinei în mașină de înghețată în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Congelați câteva ore înainte de servire. Top cu unt maro graham Cracker crumbs.E-Mail Acest
BlogThis!Distribuie pe Twitter