Darned Bun Dezosate Coaste Scurte
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Darned coaste scurte dezosate bune ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1210 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână boia, sare kosher, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Coaste Scurte Dezosate Cu Fiert Lent, Chili picant W coaste scurte de vită dezosată, și Aragaz Sub Presiune Coaste Scurte De Vită Dezosate În Stil Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu și amestecați ambele zaharuri, boia de ardei, sare, piper, ceapă granulată și cayenne.
Presărați bucățile scurte de coaste cu acest amestec până când sunt acoperite pe toate părțile.
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 30 de minute.
Ungeți rafturile pentru grătar. Preîncălziți grătarul folosind toate arzătoarele setate la înălțime și cu capacul închis timp de 10 până la 12 minute.
Așezați coastele de vită pe grătar, închideți capacul și reduceți focul la mediu. Întoarceți coastele la fiecare 3 până la 5 minute, astfel încât fiecare parte să fie ușor caramelizată, 15 până la 20 de minute în total. (Dacă bucățile de coaste scurte sunt mici, nu va dura atât de mult.) Coastele ar trebui să cedeze cu ușurință la atingere, nu spre deosebire de o friptură medie-rară sau de felul în care se simte vârful nasului. Reduceți puțin focul și periați coastele cu sosul. Acoperiți grătarul și lăsați să gătească un minut sau două pentru ca sosul să se pregătească, apoi continuați să întoarceți și să periați până când toate părțile coastelor au fost glazurate.
Se scoate pe un platou și se lasă să stea 5 până la 10 minute, acoperit cu folie.
Amestecul de condimente sau frecarea face mai mult decât veți avea nevoie pentru această rețetă și este fabulos presărat peste piept de vită, cotlet de porc, filete de porc sau, desigur, coaste de porc. Păstrați amestecul într-un recipient etanș până la 2 luni.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.