Dansk Aebleskiver (Gogoși Daneze)
Niciodată nu poți avea prea multe rețete Hor d ' oeuvre, asa ca da Dansk Aebleskiver (gogoși daneze) un try. O porție conține 147 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 21 de cenți pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, zară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Aebleskiver Clatite Daneze, Bile De Clătite Daneze (Aebleskiver), și O pâine Daneză & Breadmaking la JO jo Danish Bakery pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie electrică aebleskiver conform instrucțiunilor producătorului.
Bateți împreună ouăle, laptele de unt și untul într-un bol de amestecare până se omogenizează. Bateți treptat făina, sarea, zahărul, bicarbonatul de sodiu și cardamomul în amestecul de ouă până când sunt amestecate uniform și netede.
Spoon 1 lingura de scurtare în fiecare ceașcă de tigaie Aebleskiver preîncălzit, și se lasă uleiul să se încălzească.
Se toarnă aluatul în fiecare cană până la 3/4 plin. Lăsați bătătorul să gătească în fundul cupei 3 până la 4 minute până se rumenesc, apoi folosiți o frigăruie lungă sau un ac de tricotat pentru a ridica o margine și a-i da 1/4 tură. Aluatul nefiert se va vărsa în ceașcă și va găti. Continuați să ridicați și să rotiți marginile până când aluatul este complet gătit într-o bilă maro aurie.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.