Dal Tadka Ușor Fără Grăsimi
Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 122 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână turmeric, ceapă, fulgi de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați dal tadka | stil restaurant Dal tadka / cum se face Dal tadka, Bombe Cu Grăsime De Nucă De Cocos (Fără Gluten, Paleo, Keto, Whole30 + Vegan), și Tadka Dhal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți lintea, apa și următoarele 7 ingrediente (prin sare) într-o oală sub presiune (Vezi notele de mai jos pentru gătitul obișnuit pe plită). Gatiti la presiune ridicata timp de 10 minute si lasati presiunea sa scada natural timp de 10 minute. Deschideți capacul cu atenție și verificați pentru a vă asigura că lintea este fragedă. Dacă nu, continuați să gătiți fără presiune până când lintea este complet gătită.
Adăugați garam masala și amestecați energic pentru a face lintea cremoasă. Ar trebui să aibă o consistență medie, așa că adăugați puțină apă dacă este prea groasă. Păstrați cald. În timp ce lintea se gătește, încălziți o tigaie mică antiaderentă.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până când încep să se rumenească.
Adăugați fulgii de ardei roșu și gătiți până când ceapa se înmoaie și se atinge cu maro. Verificați condimentul lintei și adăugați sare suplimentară și garam masala după gust.
Se servește peste orez și se acoperă fiecare porție cu ceapa rumenită.