Dal de zi cu zi a lui Duguid este un fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 262 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă din rețetele mele necesită usturoi, semințe de muștar brun, ulei de măsline și sare. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curry cu ou de aur al lui Naomi Duguid, Sărbătoarea peștilor de râu a lui Naomi Duguid, și Fidea cu sos de nucă de cocos a lui Naomi Duguid.
Instrucțiuni
1
Combinați dal și 6 căni de apă într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Se amestecă turmericul, frunzele de dafin și bățul de scorțișoară; acoperiți parțial, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă 1/2 linguriță sare. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoi
Turmeric
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați semințe de muștar; gatiti 1 minut sau pana cand semintele apar, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire