Daikon murat și ridichi roșii cu ghimbir
Daikon murat și ridichi roșii cu ghimbir este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă servește 3. O porție conține 96 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, oțet de orez, ridichi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Daikon murat și ridichi roșii cu ghimbir, Daikon Murat, și Ceapă Roșie Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți daikon pe lungime, apoi tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch.
Transferați într-un castron mare și aruncați cu ridichi și sare kosher.
Lăsați să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, 1 oră.
Scurgeți într-o strecurătoare (nu clătiți) și reveniți la castron.
Adăugați oțet, zahăr și ghimbir, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Se transferă într-un recipient etanș și se răcește, acoperit, agitând o dată sau de două ori, cu cel puțin 12 ore în plus (pentru a permite dezvoltarea aromelor).
Ridichile murate pot fi răcite până la 3 săptămâni.