Daikon murat vietnamez și morcovi pentru Banh m cca (do Chua)
Rețeta daikon murat vietnamez și morcovi pentru Banh M aprox. (do Chua) este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru 92 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 151 calorii. Această rețetă este plăcută de 117 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcov, ridiche daikon, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon, Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon, și Do Chua (chestii murate vietnameze).
Instrucțiuni
Combinați morcovii, ridichea, zahărul și sarea într-un castron mare. Folosind vârful degetelor, masați sarea și zahărul în legume până se dizolvă.
Adăugați apă și oțet de orez. Împachetați legumele într-un borcan de zidărie de dimensiunea unui litru. Murăturile pot fi folosite imediat sau, pentru cele mai bune rezultate, sigilați borcanul și refrigerați cel puțin peste noapte și până la 1 săptămână.