Daikon infuzat cu sfeclă și portocală cu piure de ceapă
Daikon infuzat cu sfeclă și portocală cu piure de ceapă este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 218 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână orez basmati cald, sfeclă, daikon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Piure De Sfeclă Prăjită Și Roșii Cu Portocală, Salată de ciuperci sălbatice, sfeclă prăjită și brânză de capră cu ceapă pur și simplu, și Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați sucul de portocale, Campari, romul și sfecla mărunțită; la frigider peste noapte. Se strecoară amestecul de sfeclă printr-o sită fină într-o cratiță mică, apăsând pe solide.
Bateți amidonul din cartofi. Se fierbe la foc moderat, amestecând până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare, se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească.
Într-o cratiță cu apă sărată clocotită, gătiți daikonul până când este crocant-fraged, 8 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească; se usucă. Înjumătățiți fiecare bucată de daikon pe lungime, apoi aranjați piesele pe o suprafață de lucru, tăiate cu fața în jos. Faceți felii foarte subțiri pe lungime, oprindu-vă la 1/3 inch de sus. Stați ventilatorul daikon, capetele feliate în jos, în infuzia de sfeclă până când capetele sunt Magenta profundă, aproximativ 1 oră; ocazional lingură lichid deasupra.
În cratița mică, topiți untul.
Adăugați ceapa roșie și un vârf de sare. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând, până când este foarte moale, 15 minute.
Răzuiți într-un blender și piure. Întoarceți piureul în cratiță. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana se ingroasa, 10 minute; condimentează cu sare.
Trageți cu grijă un ventilator daikon pe fiecare dintre cele 6 plăci; setați pe placă. Se amestecă 1/4 cană din infuzia de sfeclă în orezul cald basmati. Puneți orezul și piureul de ceapă pe farfurii și serviți.