Daikon infuzat cu sfeclă și portocală cu piure de ceapă

Daikon infuzat cu sfeclă și portocală cu piure de ceapă
Daikon infuzat cu sfeclă și portocală cu piure de ceapă este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 218 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână orez basmati cald, sfeclă, daikon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Piure De Sfeclă Prăjită Și Roșii Cu Portocală, Salată de ciuperci sălbatice, sfeclă prăjită și brânză de capră cu ceapă pur și simplu, și Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați sucul de portocale, Campari, romul și sfecla mărunțită; la frigider peste noapte. Se strecoară amestecul de sfeclă printr-o sită fină într-o cratiță mică, apăsând pe solide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
CampariCampari
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți amidonul din cartofi. Se fierbe la foc moderat, amestecând până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare, se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o cratiță cu apă sărată clocotită, gătiți daikonul până când este crocant-fraged, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Se scurge și se lasă să se răcească; se usucă. Înjumătățiți fiecare bucată de daikon pe lungime, apoi aranjați piesele pe o suprafață de lucru, tăiate cu fața în jos. Faceți felii foarte subțiri pe lungime, oprindu-vă la 1/3 inch de sus. Stați ventilatorul daikon, capetele feliate în jos, în infuzia de sfeclă până când capetele sunt Magenta profundă, aproximativ 1 oră; ocazional lingură lichid deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
În cratița mică, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
6
Adăugați ceapa roșie și un vârf de sare. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând, până când este foarte moale, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Răzuiți într-un blender și piure. Întoarceți piureul în cratiță. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana se ingroasa, 10 minute; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Trageți cu grijă un ventilator daikon pe fiecare dintre cele 6 plăci; setați pe placă. Se amestecă 1/4 cană din infuzia de sfeclă în orezul cald basmati. Puneți orezul și piureul de ceapă pe farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Ridiche DaikonRidiche Daikon
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista