Dacquoise de nucă de cocos prăjită cu înghețată de ananas portocaliu
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 429 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de acompaniament: sos de caramel cu rom portocaliu, zahăr, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, Salată de ananas și portocale cu nucă de cocos prăjită, și Grătar: ananas glazurat cu rom cu nucă de cocos prăjită și înghețată Vanillan.
Instrucțiuni
Tăiați coaja din jumătate de ananas, apoi stoarceți sucul din coajă cu mâinile într-un castron.
Turnați sucul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic. Miez de ananas, apoi se toacă fin carnea de ananas și se răcește, acoperit, până când este gata de utilizare.
Aduceți smântâna, laptele, zahărul și sarea la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Bateți ouăle într-un castron până se omogenizează, apoi adăugați amestecul de smântână fierbinte într-un flux lent, șoptind.
Transferați crema înapoi în cratiță și gătiți la foc moderat mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când este suficient de groasă pentru a acoperi spatele lingurii și înregistrează 175 până la 180 F pe termometru, 3 până la 5 minute (nu lăsați să fiarbă).
Se toarnă imediat prin sită într-un castron curățat și se amestecă zest, sucuri de portocale și lămâie și suc de ananas rezervat. Se răcește crema la temperatura camerei, amestecând ocazional, apoi se răcește, suprafața acoperită cu o rundă de hârtie de ceară, până la rece, aproximativ 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți nuca de cocos uniform într-o tigaie superficială și prăjiți-o în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, până devine aurie, 10 până la 12 minute. Se răcește în tigaie pe un raft.
Reduceți cuptorul la 200 F.
Tapetați 2 foi mari de copt cu pergament și, folosind fundul detașabil al tăvii springform ca șablon, urmăriți 3 cercuri pe pergament (2 pe 1 foaie și 1 pe altele). Întoarceți pergamentul (cercurile vor fi vizibile prin hârtie).
Bateți albușurile cu cremă de tartru și sare într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când țin vârfuri moi. Bateți în zahăr 1 lingură la un moment dat și continuați să bateți până când bezea ține vârfuri rigide lucioase, aproximativ 5 minute. Îndoiți nuca de cocos în bezea, apoi lingurați jumătate în punga de patiserie. Ținând punga perpendiculară pe și 1 inch deasupra pergamentului, pipați bezea uniform în cercuri de pergament într-o spirală, începând în centrul fiecăruia și terminând chiar în interiorul liniei trasate. (Umpleți punga cu bezea după cum este necesar.)
Coaceți bezea în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până la uscare la atingere, foarte palidă și crocantă, aproximativ 2 ore în total. (În zilele ploioase, poate fi necesar să coaceți bezea mai mult timp.) Glisați bezea (pe pergament) pe rafturi și răciți complet. Curățați hârtia din bezea.
Înghețați crema în aparatul de înghețată.
Se transferă într-un castron și se amestecă ananasul tocat răcit. Dacă nu utilizați imediat, transferați înghețata într-un recipient etanș și puneți-o congelator.
Linia de jos a tigaie springform cu o rundă de hârtie de ceară. Tăiați marginile bezea cu un cuțit, dacă este necesar, pentru a se potrivi în tigaie.
Așezați 1 bezea, cu partea plată în jos, în fundul tigaiei.
Întindeți bezea uniform cu jumătate de înghețată, apoi acoperiți cu o altă bezea, apăsând-o ușor în înghețată.
Întindeți bezea uniform cu înghețata rămasă, apoi acoperiți cu bezea rămasă, cu partea plată în jos, apăsând-o ușor în înghețată. Înfășurați tigaia cu folie de plastic și congelați până când dacquoise este ferm, cel puțin 2 ore.
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, scoateți dacquoise din tigaie (aruncați hârtia de ceară) și transferați-o pe o farfurie de servire, apoi puneți-o la frigider pentru a se înmuia.
* Rundele de bezea pot fi coapte cu 4 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Înghețata se poate face cu 4 zile înainte. Se înmoaie în frigider înainte de a se întinde pe bezea.* Dacquoise poate fi asamblat și înghețat cu 2 zile înainte.* Acest desert poate fi făcut și folosind înghețată de vanilie superpremium de 2 1/4 halbe. Se amestecă înghețata împreună cu sucurile și ananasul.