Dacquoise de arahide cu Mousse de unt de arahide

Peanut Dacquoise cu Mousse de unt de arahide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 449 calorii. 122 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, zahăr, unt de arahide gros și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă Cu Mousse Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Vegană Cu Sos De Agave Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată, și Mousse De Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 F. F. tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament. Desenați trei dreptunghiuri de 10 x 4 1/2 inch pe pergament; întoarceți pergamentul. Se macină fin 1 cană de nuci cu 1/4 cană de zahăr în procesor. Tăiați grosolan restul de 1/4 cană de nuci și dați deoparte.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea grosieră într-un castron mare până se spumează. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat 1/2 cană de zahăr rămasă, bătând până când bezea este rigidă și lucioasă.
Adăugați amestecul de nuci măcinate și nucile tocate grosier; pliați ușor doar pentru a amesteca.
Lingurați 2 căni de bezea pe fiecare dreptunghi de pe pergament; răspândiți uniform pentru a umple dreptunghiurile (orice bezea rămasă poate fi coaptă ca fursecuri).
Coaceți bezea până se rumenesc peste tot și uscați la atingere, dar încă ușor moi, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Transferați la raft și răciți complet.
folosind mixerul electric, bateți untul de arahide, zahărul brun și sarea grosieră într-un castron mediu pentru a amesteca. Cu mixerul în funcțiune, bateți treptat în 1/4 cană cremă.
Adăugați încă 1/4 cană de cremă și bateți doar pentru a amesteca. Bateți restul de 1/2 cană smântână, zahăr și vanilie într-un alt castron mediu până se formează vârfuri; pliați în amestec de unt de arahide în 3 adaosuri. Se răcește până când este gata de utilizare.
Bateți pudra de cacao și zahărul într-o cratiță medie pentru a se amesteca bine. Adăugați treptat 1/4 cană de apă, amestecând până se omogenizează. Treceți treptat în smântână grea. Se aduce la fierbere la foc mediu, șoptind frecvent. Reduceți căldura la minim.
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează.
Se lasă să stea la temperatura camerei până se răcește și se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 2 ore.
Lăsând bezea pe pergament și folosind cuțit zimțat mare, tăiați marginile fiecărei bezea la dimensiunea originală de 10 x 4 1/2 inch. Glisați cuțitul subțire între bezea și hârtie pentru a slăbi. Lingura 1/4 cana glazura uniform peste partea de sus a 2 dreptunghiuri bezea și răspândirea pentru a acoperi. Se răcește până se stabilește ciocolata, aproximativ 30 de minute.
Așezați 1 dreptunghi de bezea glazurat pe farfurie. Puneți jumătate de mousse peste (1 1/4 căni); întins într-un strat uniform.
Așezați al doilea dreptunghi de bezea glazurat deasupra mai întâi; se întinde cu mousse-ul rămas. Sus cu dreptunghi bezea neglazurat.
Se toarnă 1/2 cană glazură în centrul bezea de sus. Folosind spatula glazură, răspândirea glazura peste bezea de sus, permițând glazura să se scurgă în jos părți. Partea superioară și laturile netede pentru a acoperi uniform cu strat subțire. Refrigerați până când glazura este setată, aproximativ 30 de minute.
Turnați glazura rămasă deasupra dacquoise și neteziți rapid deasupra și părțile laterale în strat uniform.
Presărați ușor fleur de sel deasupra, dacă doriți. Se răcește cel puțin 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la rece.