Cărnoase Lent-Fierte Italiană Cârnați

Cărnoase Lent-Fierte Italiană Cârnați
Saucy cârnați italieni lent fierte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 165 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ardei gras, cârnați, roșii și sos de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, care nu este atât de super. Încercați Cârnați și ardei italieni Slow-Cooker cu Rotini, Pui Italian Gătit Lent, și Pui Italian Gătit Lent Cu Tăiței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați legăturile de cârnați italieni, sosul, ardeiul verde și ceapa într-un aragaz lent. Se amestecă pentru a acoperi totul în sos. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se servește pe rulouri hoagie sau peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista