Căpșunile lui Raffy în oțet
Căpșunile lui Raffy în oțet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $2.56 pe portie. O porție conține 238 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Încercați Căpșunile lui Raffy în oțet, Căpșuni cu oțet Balsamic, și Căpșuni cu gheață de lapte și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru fructe de pădure: într-un castron mic, aruncați căpșunile cu zahărul și oțetul.
Lăsați amestecul să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, timp de 2 ore.
Pentru frisca: într-un castron mediu, bateți smântâna grea până formează vârfuri moi.
Adăugați zahărul pudră și vanilia. Continuați să bateți până când crema deține vârfuri rigide.
Pentru a servi: lingurați căpșunile și sucurile în 2 pahare mici și adăugați o păpușă de frișcă.
Se presară cu mentă tocată și se servește.