Căpșuni și biscuiți cu smântână

Căpșuni și biscuiți cu smântână
Căpșuni și cremă Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 286 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. 30 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de praf de copt, făină de orez, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 23%. Încercați Căpșuni și biscuiți cu smântână, Căpșuni și biscuiți cu smântână, și Căpșuni și biscuiți cu smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 foaie de cookie-uri F. Line cu hârtie pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un castron mare, amestecați făina, guma de xantan, 2 linguri de zahăr, praful de copt și sarea cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă XantanGumă Xantan
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Tăiați untul, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați căpșuni; se amestecă ușor pentru a acoperi cu amestec de firimituri. Se amestecă 1 cană plus 2 linguri frișcă, amestecând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
5
Pe foaia de prăjituri, aruncați aluatul cu 1/4 cană la aproximativ 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Periați cu restul de 2 linguri de frișcă; se presară cu restul de 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
7
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până devin aurii și umflate.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Scoateți în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista