Căpșuni și biscuiți cu smântână
Căpșuni și cremă Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 286 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. 30 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de praf de copt, făină de orez, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 23%. Încercați Căpșuni și biscuiți cu smântână, Căpșuni și biscuiți cu smântână, și Căpșuni și biscuiți cu smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 foaie de cookie-uri F. Line cu hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mare, amestecați făina, guma de xantan, 2 linguri de zahăr, praful de copt și sarea cu biciul.
Tăiați untul, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se formează firimituri grosiere.
Adăugați căpșuni; se amestecă ușor pentru a acoperi cu amestec de firimituri. Se amestecă 1 cană plus 2 linguri frișcă, amestecând doar până se combină.
Pe foaia de prăjituri, aruncați aluatul cu 1/4 cană la aproximativ 2 inci distanță.
Periați cu restul de 2 linguri de frișcă; se presară cu restul de 1 lingură de zahăr.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până devin aurii și umflate.
Scoateți în raftul de răcire.