Căpșuni în vin roșu
Această rețetă servește 6. O porție conține 155 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, vin precum santa maddalena, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Cu Căpșuni Și Vin Roșu, Căpșuni cu vin roșu și Cassis, și Căpșuni În Vin Roșu Cu Fasole De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați vinul, sucul de lămâie și zahărul (după gust) într-un castron. Se amestecă căpșunile și se lasă să se macereze la temperatura camerei 1 oră, apoi se răcește până la rece, până la 1 oră, dar nu mai mult. (Fructele vor deveni prea moi dacă se înmoaie mai mult de 2 ore.)
Serviți fructele de pădure în boluri mici cu unele dintre sucurile lor.