Căpșuni Verde Smoothie Pops
Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 5 și costă 96 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 64 calorii. Dacă aveți suc de mere, frunze de spanac, vanilie originală de iaurt) căpșuni de iaurt grecesc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Smoothie Cu Căpșuni-Banane Pops, Smoothie De Căpșuni Fără Lactate, și Burgeri De Porc Cu Mere Condimentate Și Smoothie-Uri Cu Banane Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
În blender, Așezați 1 recipient iaurt de vanilie franceză și căpșuni. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează. Lingură 2 linguri amestec în fiecare din 5 (5-oz) cupe de hârtie. Acoperiți cupele cu folie; introduceți stick-ul de ambarcațiuni în centrul fiecărui pop. (Sau umpleți matrițele de gheață conform instrucțiunilor producătorilor.) Puneți amestecul rămas în castron; acoperiți și refrigerați. Freeze apare aproximativ 2 ore sau până la îngheț.
În blender, loc cheie Lime pie iaurt, spanac și suc de mere. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează. Când primul strat este înghețat, îndepărtați folia din pops.
Se toarnă aproximativ 1 1/2 linguri amestec de spanac în fiecare cană peste stratul înghețat. Puneți amestecul rămas în castron; acoperiți și refrigerați. Întoarceți folia la pops pentru a susține bețișoarele. Congelați aproximativ 2 ore sau până la îngheț.
Repetați cu straturile rămase de căpșuni și spanac, înghețând cel puțin 2 ore între straturi.