Căpșuni uriașe cu Dip de zmeură
Căpșunile uriașe cu baie de zmeură necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 84 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă $1.05 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită extract de migdale, zmeură, lapte evaporat fără grăsimi și căpșuni. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Iaurt de zmeură cu căpșuni și afine, Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip, și Căpșuni Și Înghețată Falsă De Zmeură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pureați zmeura în blender.
Se toarnă piureul într-un castron. Se amestecă manual brânza de vaci, brânza ricotta, laptele și extractul de migdale și se amestecă bine.
Așezați scufundarea într-un castron frumos și răciți timp de 2 ore.
Serviți scufundarea înconjurată de căpșuni.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 44 de dolari.
![Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva]()
Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva
Culoare roșie rubinie, strălucitoare, strălucitoare, cu reflexii ușoare de granat. Nasul emană arome de fructe coapte roșii, urmate de indicii de tutun, piper negru și pădure dulce, care devin mai complexe odată cu maturitatea. La început obligatorii și pline, taninurile se amestecă bine cu componenta fructată. Gust de lungă durată, care se exprimă în profunzime excelentă.