Căpșuni Proaspete Pavlova
Căpșunul proaspăt Pavlova necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 178g de grăsime, și un total de 2542 calorii. Pentru $ 7.96 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca un desert scumpe pentru Ziua Mamei. 73 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână căpșuni, amidon de porumb, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Căpșuni Proaspete Pavlova, Pavlova cu fructe de padure proaspete, și Pavlova cu fructe roșii proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Tapetați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament.
Bateți zahărul și amidonul de porumb într-un bol. Pune deoparte.
Bateți albușurile de ou într-un bol până când sunt spumoase și au o textură groasă, ribbony, 2 până la 3 minute.
Se toarnă 1/4 din amestecul de zahăr în albușurile de ou; bateți până se încorporează complet, aproximativ 30 de secunde. Repetați pentru restul amestecului de zahăr, amestecând după fiecare adăugare, până când tot amestecul de zahăr este încorporat și albusurile sunt lucioase și groase.
Turnați vanilia și oțetul în amestecul de albus de ou; bateți până când vă puteți ridica bătătorul sau bateți drept în sus și albusurile formează un vârf ascuțit care își păstrează forma, 2 până la 3 minute.
Se amestecă amestecul de albus de ou pe foaia de copt pregătită; întins într-un disc lat de 2 inci pe 6 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Opriți cuptorul, deschideți ușa cuptorului și lăsați Pavlova să se răcească timp de o oră.
Bateți smântâna, zahărul și extractul de vanilie într-un bol până se formează vârfuri moi, 3 până la 4 minute.
Transferați Pavlova pe o farfurie de servire. Se acoperă cu frișcă și căpșuni proaspete.