Căpșuni marinate cu Sorbet de Mango
Căpșuni marinate cu Sorbet de Mango este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă servește 2. O porție conține 65 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, șerbet de tei, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sorbet de lapte cu căpșuni, Sorbet De Coacăze Roșii Și Înghețată Faisselle Cu Căpșuni Prăjite, și Sorbetto di mango (șerbet de Mango) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron. Acoperiți amestecul de căpșuni și răciți 2 ore. Puneți 1/2 cană de amestec de căpșuni în fiecare dintre cele 2 boluri de desert și acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de sorbet de mango.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.