Căpșuni Galette

Căpșuni Galette
Galette de căpșuni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 214 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Serious Eats are 71 de fani. Dacă aveți la îndemână amidon, spălare de ouă, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Căpșuni Galette, Căpșuni Galette, și Căpșuni Galette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul și amidonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați fructele de pădure și aruncați pentru a acoperi cu amestecul uscat. Tapetați o tigaie cu pergament și așezați foaia de aluat deasupra. Îngrămădiți amestecul de căpșuni în centru, lăsând cel puțin 3 centimetri de aluat descoperit pe toate părțile. Îndoiți surplombul înapoi în jurul fructului, învelindu-l pe toate părțile, împăturindu-l în pliuri rustice pentru a aduna excesul. Răciți Galeta în formă la frigider timp de 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți Galeta răcită din frigider și periați aluatul expus cu spălare de ou și presărați cu zahăr, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Așezați tava pentru foi pe raftul pregătit și coaceți timp de 20 de minute, rotind la jumătate. Coborâți temperatura la 350 F și coaceți timp de 20-30 de minute suplimentare, până când crusta devine maro aurie și umplutura clocotește peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și lăsați Galeta să se răcească complet înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista