Căpșuni cu Marsala

Căpșuni cu Marsala
Căpșunile cu Marsala ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 58 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 88 de cenți pe porție. Este adus la tine de Epicurious. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de vin marsala, căpșuni, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare includ Căpșuni cu sos Marsalan și lămâie, Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, și Căpșuni La Madeleine Romanov – căpșuni servite cu un sos minunat de brandy.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună căpșuni, zahăr și Marsala până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2
Lăsați maceratul la temperatura camerei, aruncând ocazional, cu 30 de minute înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista