Căpșuni cu cremă de mușețel
Căpșunile cu cremă de mușețel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 211 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lingurițe de flori de mușețel, smântână grea, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Căpșuni Cu Cremă De Mușețel, Plăcintă Cu Cremă De Lămâie-Mușețel, și Caise Pavlova cu cremă de mușețel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 cană de smântână într-o cratiță mică la foc mediu până când se formează bule în jurul marginilor tigaiei.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugațimușețel.
Lăsați abrupt 20 de minute.
Transferla un castron mediu. Capac; se răcește până la rece,aproximativ 2 ore.
Între timp, aruncați căpșunile cu 2 lingurizahăr într-un castron mediu pentru a acoperi. Puneți deoparte lapermite formarea sucurilor.
Se strecoară crema de mușețel printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mediu.
Adăugați 1/2 cană smântână și rămâneți1 lingură zahăr. Folosind un mixer electric, batețimușețel cremă până se formează vârfuri moi.
Împărțiți fructele de pădure între boluri. Linguramușețel frisca peste fructe de padure.