Căpșuni-Ciocolată Albă Napoleoni

Căpșuni-Ciocolată Albă Napoleoni
Napoleonii de ciocolată albă de căpșuni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2343 calorii, 30g de proteine, și 150g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 1 și costă $ 8.11 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cap de la magazin și ridica ciocolata baker, rece bici biciuit topping, căpșuni, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până căpșuni ai putea urma acest curs principal cu Crepes cu căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ciocolată Albă Peppermint Napoleons, Caramel de ciocolată și Napoleoni de căpșuni, și Cremă De Căpșuni Și Ciocolată Napoleons.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată; străpungeți patiseria cu furculița.
3
Tăiați patiseria transversal în 3 bucăți, urmând liniile de pliere din patiserie.
4
Așezați într-un singur strat pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți 15 min. sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, cuptor cu microunde 4 oz. ciocolata si 1/2 cana rece bici în castron mare microwaveable pe mare 1 min. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după 30 sec. se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat. Se răcește complet, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați biciul rece rămas; bateți până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Împărțiți fiecare bucată de patiserie în 2 straturi. Puneți deoparte 2 dintre straturile superioare.
9
Întindeți fiecare dintre cele 4 straturi de patiserie rămase cu un amestec de bici rece de 1/2 cană; acoperiți fiecare cu 1/3 cană de căpșuni. Stivați 2 dintre straturile superioare; acoperiți cu straturile de patiserie rămase. Topiți ciocolata rămasă conform instrucțiunilor de pe pachet; stropiți uniform peste stive de patiserie. La frigider 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Tăiați fiecare stivă în 6 bucăți pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții1
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista