Căpșuni balsamice cu brânză Mascarpone bătută
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați căpșuni balsamice cu brânză Mascarpone bătută. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 280 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, frișcă, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Căpșuni balsamice de busuioc și brânză feta bătută la grătar pentru # SundaySupper, Căpșuni macerate cu frișcă Mascarpone, și Mousse Ricotta-Mascarpone cu căpșuni balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, 2 lingurițe de zahăr și sucul de lămâie într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când siropul este redus la 1/4 cană, aproximativ 3 minute.
Se transferă într-un castron mic; se răcește complet. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Combinați mascarpone, smântână, vanilie și 2 linguri de zahăr într-un castron mediu.
Bateți până se formează vârfuri moi groase. Acoperiți și refrigerați până la 4 ore.
Combinați fructele de pădure și restul de 2 linguri de zahăr într-un castron mare; stropiți cu sirop balsamic și aruncați pentru a amesteca.
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
Împărțiți fructele de pădure și siropul între 6 pahare. Se acoperă cu amestec de mascarpone.
* Cremă de brânză italiană, disponibilă pe piețele italiene și în multe supermarketuri.