Căpșuni-afine crocante coapte într-un borcan
Căpșuni-afine crocante coapte într-un borcan este un vegetarian desert. Această rețetă face 4 porții cu 359 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, amidon de porumb, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Căpșuni-afine și piersici crocante, Piersici, Căpșuni, Afine Crocante, și Crisp De Afine.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie; pus deoparte.
Combinați afinele, căpșunile, zahărul granulat, amidonul de porumb, coaja de lămâie, sucul de lămâie și vanilia într-un castron mare și aruncați pentru a acoperi fructele de pădure; pus deoparte.
Bateți migdalele, făina, zahărul brun și sarea într-un castron mare până se combină uniform. Folosind mâinile, amestecați bine bucățile de unt în ingredientele uscate până când puteți forma amestecul într-o singură bilă, aproximativ 2 minute. Împărțiți mingea în 4 bucăți egale și formați bucățile în torturi de aproximativ 2 1/2 inci lățime; pus deoparte.Amestecați amestecul de fructe de pădure pentru a redistribui sucurile, apoi împărțiți-l între borcane.
Așezați 1 tort de unt de migdale deasupra fructelor de pădure în fiecare borcan, apăsând ușor pentru a compacta fructele de pădure.Așezați uniform borcanele pe foaia de copt pregătită și coaceți până când toppingul este maro auriu închis și crocant și lichidul clocotește în jurul marginilor borcanului, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească pe un raft cu cel puțin 30 de minute înainte de servire. Dacă nu serviți imediat, lăsați chipsurile să se răcească la temperatura camerei, acoperiți și dați-le la frigider până la 4 zile.