Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată
Nevoie de o desert fără gluten și fără lactate? Căpșunile acoperite cu ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 96 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Serious Eats are 88 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, căpșuni, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată, Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată, și Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați bine căpșunile.
Așezați într-un singur strat pe farfurii căptușite cu prosop. Tapetați tava cu foi cu hârtie pergament sau folie.
În vasul termorezistent peste tigaia cu apă abia fierbinte, încălziți ciocolata dulce-amăruie până se topește aproximativ 2/3, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc și se amestecă până se topește complet.
Ținând fructele de pădure pe tulpină, înmuiați fiecare boabă până când cel puțin 3/4 sunt acoperite (lăsați puțin roșu în partea de sus). Valați boabele peste ciocolată pentru a permite scurgerea excesului de ciocolată. Trageți ușor boabele peste partea bolului pentru a îndepărta și mai mult excesul de ciocolată.
Așezați fructele de pădure înmuiate pe tava pregătită. Se răcește în frigider până când ciocolata este setată, aproximativ 20 de minute.
În vasul rezistent la căldură, peste tigaia cu apă abia fierbinte, încălziți ușor ciocolata albă până se topește aproximativ 2/3, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc și se amestecă până se topește complet.
Scoateți fructele de pădure din frigider. Folosiți o linguriță (sau puneți ciocolata într-o pungă cu zipperlock cu colțul tăiat) pentru a stropi ciocolată albă peste fructe de pădure. Se răcește până se fixează, aproximativ 15 minute.