Câștigarea caserolei cremoase de pui ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,69 USD pe porție. Acest fel principal are 614 calorii, 28G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Un amestec de smântână, piper, brânză de vaci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caserola De Pui Cu Broccoli Câștigătoare La Concurs, Caserola De Pui Cu Broccoli Câștigătoare La Concurs, și Caserola De Pui Cu Broccoli Câștigătoare La Concurs.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mică, călește ceapa în unt până se înmoaie; da deoparte. Într-un castron mic, combinați brânza de vaci, ceapa, smântâna, sarea și piperul. Se amestecă orezul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Biscuiți Din Grâu Integral
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ceapa Dip
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Întindeți jumătate din amestecul de orez într-un vas de copt de 3 căni acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Pâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Strat cu pui, 1/4 cană brânză cheddar și ardei iute verde. Se acoperă cu amestecul de orez rămas; se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Goya®
4
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până la bule.