Cârnați și scoici cu mămăligă
Cârnați și scoici cu Polentan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 586 calorii, 20g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, mămăligă instantanee, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Încercați Littleneck scoici cu cârnați, Scoici și cârnați într-o Cataplana, și Scoici Cu Cârnați Spanioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti polenta pe masura ce eticheta directioneaza; păstrați cald.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați rabe de usturoi și broccoli, condimentați cu sare și piper și gătiți până când rabe de broccoli este ușor fraged, aproximativ 6 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați cârnații în oală și gătiți până se rumenesc, rupându-l cu o lingură, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați vinul, aduceți la fierbere și gătiți 3 minute.
Adăugați scoicile; acoperiți și gătiți la foc mediu-mare până când scoicile se deschid, 5 până la 7 minute (aruncați orice nu se deschide). Întoarceți Raba de broccoli în oală și condimentați cu sare și piper. Împărțiți polenta între boluri și acoperiți cu amestecul de cârnați-scoică și lichidul de gătit.
Se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.
Fotografie de Antonis Achilleos