Cârnați și Risotto de legume

Cârnați și Risotto de legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați cârnați și Risotto de legume. Această rețetă face 7 porții cu 535 calorii, 28G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.53 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, sparanghel, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Cârnați și Risotto de legume, Risotto De Legume, și Risotto De Legume De Zi Cu Zi.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau o cratiță mare, gătiți cârnați la foc mediu-mare până nu mai sunt roz și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ulei, ceapă și ciuperci, continuați să gătiți 2-3 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Între timp, într-o cratiță separată, fierbeți stocul și ierburile proaspete până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
La amestecul de carne, adăugați orez, continuați să amestecați până când orezul este fierbinte și acoperit cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați vin și continuați să amestecați până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Scoateți ierburile de pe băț. Folosind o ladă, adăugați aproximativ 1/2 cană de stoc fierbinte la un moment dat la orez, amestecând constant după fiecare adăugare până când lichidul este absorbit. Când mai aveți aproximativ 1 1/2 căni de stoc, adăugați mazăre, sare și piper, amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
IerburiIerburi
StocStoc
MazăreMazăre
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Risotto-ul se face atunci când tot stocul a fost absorbit, orezul are aspect cremos și ferm, dar fraged la mușcătură (aproximativ 20-25 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
OrezOrez
8
Se ia de pe foc; se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
9
Se toarna in boluri si se serveste cu parmezan suplimentar, daca se doreste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșie rubinie intensă. Buchetul său îmbină aromele fructate tipice de Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. Pe palat este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltareacesta merge cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, înălțate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții7
Scor De Sănătate15
Revista