Cârnați și pepperoni Dip
Cârnați și pepperoni Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 28 de porții cu 78 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână sos de pizza, brânză mozzarella, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cârnați Și Pepperoni Stromboli, Pepperoni Și Cârnați Stromboli, și Pâine Cu Cârnați Pepperoni.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații și ceapa în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă pepperoni, ketchup și sos de pizza.
Pulverizați 1 1/2 până la 3 litri aragaz lent cu spray de gătit. Puneți amestecul de cârnați în aragaz. Se amestecă brânza.
Acoperiți și gătiți la foc mic 2 până la 3 ore sau până când brânza este topită și amestecul este fierbinte.
Răzuiți partea aragazului cu o spatulă de cauciuc pentru a preveni arderea marginii scufundării.
Serviți cu pâine sau biscuiți. Dip va ține la căldură scăzută până la 2 ore. Se amestecă ocazional.