Cârnați și legume prăjite Penne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 590 calorii. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei gras, ceapă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 94%. Rețete similare includ Weeknight cârnați și brânză de legume Penne Paste, Legume Prăjite Penne Coace, și Penne cu cârnați și roșii prăjite.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron, aruncați toate legumele, cu excepția roșiilor, cu 1 1/2 linguri ulei. Condimentează cu sare și piper, după gust. Aranjați pe o foaie de copt și prăjiți, până se caramelizează, aproximativ 30 de minute, întorcând legumele la jumătatea timpului de gătit. Într-un castron mic, adăugați roșiile și uleiul de măsline rămas și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se adaugă în foaia de copt, la jumătatea punctului de gătit, pentru a se carameliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Ulei De Măsline
Tomate
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
4
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați cârnații și sotati până la fiert. Întoarceți căldura și deglazați cu vin alb. Odată ce legumele sunt fierte, se răcește ușor, apoi se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Vin Alb
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați legumele și orice sucuri de tigaie la cârnații din tigaie. Aruncați Penna gătită, adăugând apă de paste rezervată, dacă este necesar, pentru a se umezi. Condimentează cu sare și piper, după gust și servește în boluri acoperite cu parmezan.