Cârnați și fasole one-pot

Cârnați și fasole one-pot
Sausage & bean one-pot este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 831 calorii, 39G de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 60 de fani. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, salvie, morcov și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cârnați picant, oală de pui și fasole, Cârnați De Curcan Cu O Oală Și Ragout De Fasole, și Crock-Pot Alb Fasole Cârnați Chilli.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, adăugați cârnații și rumeniți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați prazul și morcovul și înmuiați ușor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Se amestecă pesmetul cu puțin salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Încălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Adăugați 1 lingură de salvie și usturoiul în tigaie. Gatiti 1 min, apoi adaugati bulionul si rosiile. Puneți cârnații. Se fierbe timp de 10 minute până când sosul s-a redus puțin și cârnații sunt fierți. Condimentați, amestecați fasolea, apoi fierbeți încă 2 minute. Pentru a servi, împrăștiați firimiturile de salvie deasupra și grătiți timp de 5 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista