Cârnați și fasole one-pot

Cârnați și fasole one-pot
Sausage & bean one-pot este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 831 calorii, 39G de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 60 de fani. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, salvie, morcov și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cârnați picant, oală de pui și fasole, Cârnați De Curcan Cu O Oală Și Ragout De Fasole, și Crock-Pot Alb Fasole Cârnați Chilli.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, adăugați cârnații și rumeniți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
2
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
3
Adăugați prazul și morcovul și înmuiați ușor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Se amestecă pesmetul cu puțin salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Încălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Adăugați 1 lingură de salvie și usturoiul în tigaie. Gatiti 1 min, apoi adaugati bulionul si rosiile. Puneți cârnații. Se fierbe timp de 10 minute până când sosul s-a redus puțin și cârnații sunt fierți. Condimentați, amestecați fasolea, apoi fierbeți încă 2 minute. Pentru a servi, împrăștiați firimiturile de salvie deasupra și grătiți timp de 5 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista