Cârnații și ceapa în Pale Ale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 660 calorii, 28G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de india pale ale, legături bratwurst, legături de cârnați polonezi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați cu ceapă de bere, Cârnați cu ceapă rumenită, și Cârnați cu ceapă roșie caramelizată și Radicchio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. în 5-quart cuptor olandez, gatiti cârnați aproximativ 10 minute, poking cârnați pentru a elibera grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Cuptor
2
Scurgeți grăsimea.
3
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati aproximativ 5 minute sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați bere, fasole și varză murată. Acoperiți; coaceți aproximativ 45 până la 55 de minute sau până când cârnații sunt fragede.