Cârnați și brânză semilună pătrate de la Pillsbury

Cârnați și brânză semilună pătrate de la Pillsbury ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 96 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 32 și costă 28 de cenți pe porție. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cârnați ușori de porc în vrac, cremă de brânză, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pillsbury semilună refrigerată de la Pillsbury semilună creații de la Pillsbury semilună refrigerată de la Pillsbury semilună de la Pillsbury, Cârnați și brânză semilună pătrate, și Pătrate De Cârnați Crescent.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 grade F.
Dacă utilizați rulouri de semilună: Derulați 1 cutie de aluat în 2 dreptunghiuri lungi.
Locul în unsreased 13x9-inch (3-quart) vas de copt de sticlă; apăsați peste partea de jos și 1/2 inch sus părți pentru a forma crusta. Dacă utilizați foi de aluat: Derulați 1 cutie de aluat.
Locul în unsreased 13x9-inch (3-quart) vas de copt de sticlă; apăsați peste partea de jos și 1/2 inch sus părți pentru a forma crusta.
În tigaia de 12 inci, gătiți cârnații la foc mediu, amestecând frecvent, până nu mai este roz.
Scoateți cârnații din tigaie; aruncați picăturile. În aceeași tigaie, adăugați cremă de brânză. Gatiti la foc mic pana se topeste.
Adăugați cârnați fierți; se amestecă pentru a acoperi. Se toarna uniform peste crusta in vasul de copt.
Dacă utilizați rulouri de semilună: Derulați a doua cutie de aluat pe suprafața de lucru. Apăsați pentru a forma dreptunghi 13x9-inch; apăsați ferm perforații pentru a sigila. Așezați cu grijă peste brânză. Dacă utilizați foi de aluat: Derulați a doua cutie de aluat pe suprafața de lucru. Apăsați pentru a forma dreptunghi de 13x9 inch. Așezați cu grijă peste brânză.
Coaceți 21 până la 26 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 15 minute.