Cârnați și brânză semilună pătrate de la Pillsbury

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Pătratele de semilună de cârnați și brânză de la Pillsbury ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 32. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 96 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, cremă de brânză, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Pillsbury rulouri de cină cu semilună frigorifică sau Pillsbury creații cu semilună frigorifică pentru Pillsbury foaie de aluat sub formă de fulgi frigorifici pentru Pillsbury, Cârnați și brânză semilună pătrate, și Pătrate De Cârnați Semilună pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F.
Dacă utilizați rulouri de semilună: Derulați 1 cutie de aluat în 2 dreptunghiuri lungi.
Așezați într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) uns; apăsați pe partea de jos și 1/2 inch în sus pentru a forma crustă. Dacă folosiți foi de aluat: Derulați 1 cutie de aluat.
Așezați într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) uns; apăsați pe partea de jos și 1/2 inch în sus pentru a forma crustă.
În tigaie de 12 inci, gătiți cârnați la foc mediu, amestecând frecvent, până când nu mai este roz.
Scoateți cârnații din tigaie; aruncați picăturile. În aceeași tigaie, adăugați cremă de brânză. Gatiti la foc mic pana se topeste.
Adăugați cârnați fierți; se amestecă pentru a acoperi. Lingură uniform peste crustă în vasul de copt.
Dacă utilizați rulouri de semilună: Derulați a doua cutie de aluat pe suprafața de lucru. Apăsați pentru a forma dreptunghi de 13x9 inci; apăsați ferm perforațiile pentru a sigila. Așezați cu grijă peste brânză. Dacă utilizați foi de aluat: Derulați a doua cutie de aluat pe suprafața de lucru. Apăsați pentru a forma dreptunghi de 13x9 inci. Așezați cu grijă peste brânză.
Coaceți 21 până la 26 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 15 minute.