Cârnați și brânză semilună pătrate

Cârnați și brânză semilună pătrate
Cârnați și brânză semilună pătrate ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 32 și costă 28 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 97 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cârnați de porc în vrac, cremă de brânză, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cârnați și brânză semilună pătrate, Pătrate De Cârnați Semilună, și Broccoli-Brânză Semilună Pătrate.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Dacă utilizați rulouri de semilună: Derulați 1 cutie de aluat în 2 dreptunghiuri lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
AluatAluat
3
Așezați într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri); apăsați pe partea de jos și pe laturile de 1/2 inch în sus pentru a forma crusta. Dacă folosiți foi de aluat: desfășurați 1 cutie de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4
Așezați într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri); apăsați pe partea de jos și pe laturile de 1/2 inch în sus pentru a forma crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
În tigaie de 12 inci, gătiți cârnați la foc mediu, amestecând frecvent, până când nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți cârnații din tigaie; aruncați picăturile. La aceeași tigaie, adăugați cremă de brânză. Gatiti la foc mic pana se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați cârnați fierți; se amestecă pentru a acoperi. Lingurați uniform peste crustă în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
9
Dacă utilizați rulouri de semilună: Derulați a doua cutie de aluat pe suprafața de lucru. Apăsați pentru a forma dreptunghi de 13x9 inci; apăsați ferm perforațiile pentru a sigila. Așezați cu grijă peste brânză. Dacă utilizați foi de aluat: desfășurați a doua cutie de aluat pe suprafața de lucru. Apăsați pentru a forma dreptunghi de 13x9 inci. Așezați cu grijă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
BrânzăBrânză
AluatAluat
10
Coaceți 21 până la 26 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Tăiați în pătrate mici.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Cipriani Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții32
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista