Cârnați și ardei cu mămăligă crocantă
Cârnați și ardei cu Polentan crocant este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 599 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,95 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, sare și piper kosher, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mămăligă de busuioc cu fasole și ardei, Mămăligă la grătar cu ardei și Pecorino, și Mămăligă Moale Cu Un Ou, Ardei Roșii Și Capere Prăjite.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Adăugați cârnații și gătiți, întorcând o dată, până începe să se rumenească, 5 minute.
Adăugați ceapa, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți, amestecând, timp de 4 minute.
Adăugați ardeii grași și usturoiul și gătiți până când sunt doar moi, aproximativ 4 minute. Se amestecă vinul și cimbru.
Transferați tigaia în cuptor. Prăjiți până când cârnații sunt fierți, aproximativ 15 minute.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti mamaliga in loturi, intorcand o data, pana se rumenesc.
Așezați mămăliga pe un platou. Puneți cârnații, legumele și sucurile de tigaie deasupra.
Serviți cu pâinea crustă, dacă doriți.Bacsis: buștenii de mămăligă gata de consumat sunt arma secretă a bucătarului. Vândut în secțiunea internațională a supermarketului, amestecul de făină de porumb poate fi tăiat în runde pentru a coace, a fierbe sau a arde. Folosiți mămăligă ca bază pentru pește, pui sau aperitive.