Cârnați Ravioli Caserola

Cârnați Ravioli Caserola
Reteta cârnați Ravioli caserola este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un uimitor fără gluten, primar și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 529 calorii, 28G de proteine, și 42G de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ravioli umpluți cu cârnați, ciuperci, pepperoni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli cu cârnați, Ravioli și lasagna cu cârnați, și Cârnați Ușor Și Ravioli.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția brânzei și a condimentelor italiene. Puneți lingura într-un vas de copt din sticlă de 8 inci (2 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se presară cu brânză și condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când se încălzește bine și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista