Cârnați prăjiți cu mere, ceapă și salvie

Cârnații prăjiți cu mere, ceapă și salvie sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 665 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de bulion de pui, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați prăjiți, cartofi și mere, Umplutură de pâine cu slănină, mere, salvie și ceapă caramelizată, și Cârnați de porc prăjiți cu salvie pe piure cu sosul suprem de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați și gătiți, întorcând ocazional, 6 minute sau până se rumenesc.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti, amestecand ocazional, 1 minut.
Adăugați ciuperci și gătiți 1 minut.
Adăugați ardeiul gras și merele și gătiți, amestecând ocazional, 3 minute sau până când amestecul este ușor înmuiat. Se amestecă salvie, sare și piper; gatiti 1 minut. Se amestecă bulionul și cârnații.
Coaceți 20 până la 22 de minute sau până când cârnații sunt fierți și legumele sunt fragede.