Cârnați proaspeți și Broccoli Rabe (Salsicce e Friarelli)
Cârnați proaspeți și Broccoli Rabe (Salsicce e Friarelli) este un דל פחמימות, rețetă cu 8 porții. O porție conține 882 calorii, 49G de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $6.64 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți piper, ulei de măsline, broccoli rabe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o garnitură scumpă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Cârnați proaspeți și Broccoli Rabe (Salsicce e Friarelli), Broccoli Rabe Și Cârnați, și Paste cu Broccoli rabe și cârnați sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, amestecați umărul de porc și pancetta cu mâinile până se amestecă bine.
Adăugați piper, sare, vin, oregano și fulgi de chili și amestecați până se omogenizează bine, din nou cu mâinile. Lucrați rapid aici, astfel încât temperatura corpului să nu schimbe textura grăsimii.
Configurați umplutura de cârnați și așezați carcasa peste alimentatorul pâlniei. Dacă nu aveți un umplutură de cârnați, formați cârnații în bușteni de 1/4 de lire cu mâna. Dacă utilizați un umplutură de cârnați, umpleți cârnații în carcase, răsucind la fiecare 3 1/2 până la 4 inci, pentru a produce cârnați de 4 uncii și formați 22 până la 25 de cârnați. Înțepați-le peste tot cu un ac și puneți-le deoparte într-un loc răcoros.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Instalați o baie de gheață lângă plită. Blanch broccoli rabe timp de 2 minute, reîmprospătați în baia de gheață și scurgeți.
Așezați cârnații înțepați într-o tigaie rezistentă la cuptor și fierbeți până la jumătate gătite, 5 minute pe fiecare parte.
Așezați tigaia la foc mediu și continuați să gătiți până când cârnații se rumenesc adânc, 6 până la 8 minute.
Adăugați usturoiul și broccoli rabe și, amestecând, gătiți până când broccoli rabe este fierbinte, încă 5 până la 7 minute. Între timp, pe o tavă mică de foi, prăjiți firimiturile de pâine sub broiler până se rumenesc.
Scoateți într-un castron mic, adăugați uleiul și amestecați bine. Îngrămădiți broccoli rabe pe o farfurie, presărați firimiturile de pâine, așezați cârnații lângă broccoli rabe și serviți.