Cârnați polonezi și Pierogy Haluski

Cârnați polonezi și Pierogy Haluski
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, primar și cetogenic? Cârnați polonezi și Pierogy Haluski ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți per porție. O porție conține 202 calorii, 8 g de proteine și 17 g de grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, cârnați kielbasa, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Easy Polish Haluski, Polish Sausage and Cabbage și Polish Sausage and Veggies.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare, puțin adâncă, cu apă la fiert și puneți pierogiile înghețate. Se fierbe la foc mediu până când pierogiile plutesc în vârf, aproximativ 5 minute; se scurge si se da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați varza și ceapa până când varza se ofilește, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se presară cu sare și piper negru și se amestecă bucăți de kielbasa; gătiți până când cârnații sunt încălziți, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
KielbasaKielbasa
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
4
Așezați ușor pierogiile în tigaie și mutați amestecul de cârnați deoparte pentru a permite pierogiilor să se gătească pe suprafața tigaiei fierbinți până când se umflă și se rumenesc ușor pe fund, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se toarnă bulion și se reduce focul la mediu-mic; acoperiți și fierbeți până când varza este fragedă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Pierogies funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista